Köpinformation Season Jönköping AB


Fullständiga köpvillkor

Denna köpinformation utgör inte villkor för att handla på http://www.seasonman.com. Fullständiga köpvillkor finns här.

Företagsinformation:

Season Jönköping AB
Organisationsnummer: 556048-1714

55305 Jönköping
http://www.seasonman.com

Handla på http://www.seasonman.com

Season Jönköping AB säljer endast till privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via http://www.seasonman.com. Om du skulle ändra dig kan du också ändra din beställning eller göra en avbeställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss, inga extra avgifter debiteras vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer alltid vi försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer Season Jönköping AB följa nämndens beslut.

Du kan nå oss via mail: kund@seasonjonkoping.com eller via telefon 036-30 23 66 (11:00-19:00)

Priser och betalning

Alla priser hos http://www.seasonman.com är inklusive moms. Hos oss kan du välja mellan följande betalningsalternativ:

-Kortbetalning

-Klarna

Mer information och villkor om betalning finns avsnitt §5. Betalning i köpvillkoren.

Leveranstid

Produkter levereras direkt till den adress du uppgivit vid beställning i samarbete med logistikpartners. Vi erbjuder även dig att hämta ut beställda produkter direkt i butik. Season Jönköping AB skickar beställningar under helgfria vardagar. För din trygghet erbjuder vi dig möjlighet att spåra försändelser med vissa fraktalternativ.

Paket levereras inom 1-3 helgfria vardagar i samarbete med Posten.

Upphämtning i butik kan göras inom 4 timmar efter det att du gjort beställningen.

Fraktkostnad

Vi tillämpar Fri frakt på alla ordrar.

Mer information och villkor om leverans finns under avsnitt §7. Leverans i köpvillkoren.

Alltid 14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt hos Season Jönköping AB. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Om du vill utnyttja din ångerrätt, vänligen kontakta oss via
e-post på: kund@seasonjonkoping.com

Mer information och villkor om ångerrätten finns under avsnitt §8. Ångerrätt och återköp i köpvillkoren.

Reklamation

Hos Season Jönköping AB har du som privatperson alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt på e-post: kund@seasonjonkoping.com.

Mer information och villkor om reklamationer finns under avsnitt §9. Reklamation och garanti i köpvillkoren.

Returer

Vid retur av produkter eller material till Season Jönköping AB skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport.
Vi bifogar alltid en returblankett samt en returfraktsedel i våra paket. Vid retur eller byte så fyller ni i returblanketten som ni sedan skickar med i ert paket. Därefter klistrar ni på returfraktsedeln och lämnar in paketet till närmsta Postnord-ombud. Du kan även kostnadsfritt lämna din retur i vår butik.

Mer information och villkor om returer finns under avsnitt §10. Returer i köpvillkoren.

Säkerhet

Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.

E-avtalet Köpinformation - Versionsnummer: 418-462-539